+ Reply to Thread
Страница 2 от 3
1
2
3
Резултати 11 до 20 от 23
    Sherlock's Avatar
    Дата на присъединяване
    14-03-02

Forgive `bout the latinica :lol:
    Takamm, XP vikash...
    ...zabravi, tva ne ti e bozata 98, ehehe, tuka nema takiva PWL files.Na XP admin-skata parola se namira v edin file nare4en SAM, mai taka se kazvashe samia file, bez razshirenie.Ima na4in da ia zatriesh i neia, ama ne mi se e nalagalo
    Drugite raboti, ako si mu dal da ti pomni parolite na Internet Explorer, moje i da gi vidish :lol: V niakoi ot temporary internet files sa, hehe, igla v kupa seno men ako pitash.Programa za crackvane na win paroli tuka:www.oxid.it , CAIN se kazva i tva za parolite e edna ot malovajnite i funkcii, ima dosta drugi polezni neshtica v neia, kekeeke.Druga takava e Lopht, ama sam she si tursite link :lol: Tova e zasega 8)

а да кажете нещо за паролите на biosa?
    щот баща ми се сдуха нещо и ми сложи парола на биоса и то тва не е живот :cry:
    тях има ли ги някъде в компа?
    бяха ми казали за няква bios разбива4ка оба4е или аз не мога да ба4кам с нея или тя не работи.
    biosa е на award btw.

Дата на присъединяване
    16-05-02

Разбивачка на биос пароли незнам ама най-лесният начин да махнеш паролата на биоса е да отвориш компа и да махнеш батерията за 1-2 секунди. После си го затваряш стартираш и си лоудваш биоса по дефолт, оправяш каквото трябва да се оправи и немаш грижи!

Чарли , няма грижи докато се прибере баща му после .... почват да се грижат прим.. за смяна на външния му вид

прав си, Lucky
    charli, за т'ва се бях сетил ама баща ми ше ме утрепе после
    мисля 4е има биос кракъри
    бяха ми казали така...

Guest

Ima6e nqkakvi takiva programki ,probval sum i stavaTq ti slaga nqkuv pass i gotovo!

Дата на присъединяване
    13-08-02

Nachi purvo ne sum ubeden za tova che admin pass-a e vuv SAM shot sam e edna ot zashtitite na NT-based (vsushtnost mai q dobaviha vuv 2k ama are .. ).Spored men nai-dobrata programa za razbivane na NT paroli (i XP) e Lophtcrack ... tq si e zatova prosto
    inache za Bios dokolkoto pomnq za vseki proizvoditel na Biosi si slagaha nekvi internal pass-ove koito stavat na vseki bios ot taq versiq i toq proizvoditel inache tova za bateriqta ... mislq che beshe poveche ot 1-2 secs ... nesho kato 24 chasa mi se vurti v glavata ama bal li sum mu maikata v kraina smetka

Дата на присъединяване
    11-02-02

рамки под номера

Мне моя прошлая птичка тоже волосы расчёсывала как я думала) а потом подольше её на голове оставила, оказывается она у меня там гнездо вила потом клоками (правда небольшими) приходилось выстригать .

Дата на присъединяване
    16-12-02

хей RazorJack кажи моля те за такава програма че моите админи са ми скапали живото с техните пароли нищо не можеш да качиш на компа на работата само кат пишеща машна го ползвам[/b]

Дата на присъединяване
    13-08-02

RazorJack ok bez nervi spoko ne me qj
    prosto az sum na ntfs i ne mi dava access do toq sam file kakto i do razni drugi windows shit files ... takiva mi ti raboti
    inache ko protiv Lophtcrack
    ....
    puk i Razor ako e ntfs teb taka ili inache ne ti li trqbva admin access za dostup do nqkoi ot file-ovete ??!?!?!??!?!
    shot men mi e davalo access denied ... abe mani ama ntfs inache si e po-dobre shot fat sux hard

+ Reply to Thread
Страница 2 от 3
1
2
3

Разрешения за писане

• Не можете публикувате нови теми
  • Не можете да пишете отговори
  • Не можете да прикачате файлове
  • Не можете да редактирате вашите мнения
  • BB code is Включен
  • Smilies са Включен